testimoniale

 

O AltFel de floare in buchetul PR-ist romanesc

"In mintea mea EvolutionMedia se asociaza inevitabil cu Nora Ionita, pe care o cunosc de ani buni. A fi AltFel intr-o corporatie este foarte greu, chiar si in cazul unei agentii de publicitate, in care conteaza foarte mult creativitatea. Sabloanele, regulile universal valabile fac din PR-istul nonconformist un robotel. Nora era AltFel chiar si in asemenea conditii, dar parca in stadiul de inmugurire. Avea nevoie sa respire. Nu suporta sa ramana in buchetul PR-istic romanesc o floare sablon.

In momentul in care a inceput sa puna pe picioare Evolution Media Altfelul ei a inceput sa infloreasca. Si nu oricum... A fost ceva exploziv, intr-o singura noapte bobocul a crescut si ca prin minune a devenit o minunata floare. O alta fata de cele pe care le stiam si cu care eram obisnuita. N-o cunoasteti? Nu se poate sa va scape...

Admirati floarea numita EvolutionMedia, adulmecati-i parfumul. Apropiati-va de ea fara sfiala, obisnuiti-va cu ea, imprieteniti-va caci va ramane multa vreme in peisajul romanesc! 

Eu nu-mi doresc de la EvolutionMedia decat sa-si pastreze acelasi parfum, indiferent de membrii echipei, de intemperii, necazuri, succese, natura si atmosfera. Sa ma surprinda cu lucruri frumoase, cu idei nastrusnice si actiuni inovatoare. Sa aiba acelasi iz de creativitate, profesionalism, corectitudine, sa ramana AltFel, sa faca diferenta. Un  buchet cu flori nu ar fi atat de admirat, daca nu ar aduna in el si florile altfel."

Alexandra Manaila, editor-sef la Netbridge Development, Pagina Medicala si Pagina Farmacistilor

 

EvolutionMedia, forever

"EvolutionMedia este PR-ul care m-a scos pe mine din birou si m-a repus in miscare, intr-o vreme in care obisnuiam sa declin orice invitatie la orice eveniment, cu aceleasi cuvinte de care si eu ma saturasem: „Eu sunt singura, n-am timp, eu reprezint partea sedentara a redactiei..."

Si intr-o zi mi-am spus: „N-am timp, dat TREBUIE sa fiu acolo!" Era primul eveniment la care ma invita EvolutionMedia. Nu conteaza care anume - important este ca tema era extrem de serioasa si de interesanta, participantii erau specialisti pe care ardeam sa-i vad, sa-i aud, sa-i intreb... Si nu mai stiu cum a fost formulata invitatia, dar am simtit eu cu cine am de-a face. Nu e asa mult timp de atunci, dar pentru mine a fost o noua etapa a intoarcerii mele la jurnalism, adevarata intoarcere. Daca socotesc bine, cred ca n-am mai lipsit de la niciun eveniment organizat de EvolutionMedia. Merg de fiecare data pentru ca imi place sa vad in actiune oameni seriosi, competenti si implicati sincer, nu doar buni profesionisti. Imi place sa vad cum reusesc, atunci cand se intampla sa fie nevoie, sa ridice nivelul la care s-ar fi putut opri evenimentul, sa dea un sens cert unei actiuni pornite cu tinta mai putin precizata din partea clientului. Imi place sa vad cand ceva merge ceas, dar stiti, nu unul electronic, un ceas care face „tic-tac", pentru ca are si inima!

In peisajul PR-ului (nu numai romanesc, nici vorba!) vad atata superficialitate, atata diletantism si atata desarta convingere ca oricine poate face aceasta meserie, incat, dupa ce am intalnit, in sfarsit, oameni cu vocatie reala, n-o sa-i mai pierd niciodata de pe radar. Dati-le buget si mana libera, ca n-o sa va para rau! Iar noi, jurnalistii care avem frecventa de ascultare fixata pe EvolutionMedia, vom fi acolo de fiecare data!"

Mihaela Serea, web editor Avantaje

 

O colaborare devenita prietenie

"Colaborarea cu echipa de la EvolutionMedia a fost de fiecare data excelenta. In frunte cu Nora Ioniță, echipa Evolution Media este formata din persoane profesioniste cu experienta in organizarea de evenimente si campanii. Dovada sunt toate conferintele pe care le-au organizat, la care trebuia să ajung de fiecare data la timp daca vroiam să mai prind un loc in sala. Evenimente precum Ziua Dibaetului in Romania sau campania SOS Cardio sunt de asemenea, dovezi ale profesionalismului acestei echipei. Pentru mine, EvolutionMedia reprezinta un model in bransa specialistilor in PR: promptitudine, inventivitate in organizarea de evenimente, dar si deschidere către jurnalisti. In timp, colaborarea mea cu fetele de la EvolutionMedia s-a transformat intr-o frumoasa prietenie pentru care le multumesc. Mult succes in toate proiectele!"

Alexandra Jeles, redactor online Romania Libera