Baxter Business Brunch

Bucuresti, 26 iunie 2014

 

Sediul Baxter din România a devenit în totalitate operaţional şi deserveşte cele mai importante operaţiuni ale unei companii: medical, vânzări, marketing şi cea de reglementare.

Anunţul a fost făcut de către Ivan Tomov, Director General Baxter România&Bulgaria în cadrul unei întâlniri informale cu presa financiară şi cea medicală.


La eveniment au fost transmise şi alte mesaje: Baxter- istoric şi obiective, intenţia Baxter de a stabili un parteneriat cu autorităţile medicale din România astfel încât ţara noastră să atingă cele mai înalte standarde de îngrijire în hemofilie, statistici privind numărul pacienţilor cu hemofilie din România, dar şi din lume, calitatea vieţii pacienţilor şi metodele prin care Baxter poate să contribuie la creşterea acesteia.
Toate aceste mesaje au fost reflectate ulterior în articolele apărute în presă, care s-au bucurat de un număr mare de preluări.


Evenimentul a avut loc la Iconic, locaţie centrală, elegantă, iar surpriza post eveniment a fost întâlnirea reprezentanţilor Baxter cu Camelia Şucu, proprietar Iconic.